Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sötét erők ellen harcol az Odaátban, és egy rémtetteket elkövető gyilkossal hadakozik a Véres Valentin 3D-ben! Ráadásul Jensen azt gondolja: akár a valo életben is képes lenne szembenézni a legfélelmetesebb erőkkel!

 

Az Odaátban is rémek ellen hadakozol, így talán jogos a kérdés: hiszel a földöntúli lények, a szellemek létezésében?

Nemcsak hogy hiszek, de ennyi epizod után biztos, hogy tudnám kezelni azt a szitut, amikor szembekerulök eggyikkel-másikkal! Babonás vagyok, mindent lekopogok, van szerencseszámom, ha baseballozok, mindig a szerencsesapkámat veszem fel, és a fekete macskákkal sem vagyok kibékulve. Lehet, hogy túlzásba viszem?

Hogyan és kinek ajánlanád a Véres Valentin 3D-t?

Még azoknak is el kell menniuk rá, akik amúgy sosem néznek horrort. Nekem is totál új ez az egész 3D-s dolog, bár emlékszem, hogy gyerekkoromban is voltak ilyen filmek, de rém hulyén néztunk ki, amikor felvettuk a papírkeretes piros és kék szinu celofánnal felpimpelt szemuvegunket.

Más volt forgatni, mint egy szimpla mozit?

Nem igazán. Inkább csak technikai ugy volt.

Bírod a horrorfilmeket?

A hangulatomtol és a filmtől is fugg. Láttam már igazán izgalmas, vérfagyaszto és rémesen pocsék, unalmas horrort is.

El tudod képzelni, hogy a barátnődet épp egy ilyen "véres" filmre vidd el Valentin-napon?

Persze! Reménykednék benne, hogy veszi a lapot, és gyakran bújik majd hozzám a sötétben!

Nem mondod komolyan hogy így csajozol!

Oké, tényleg nem ez az első számú randihelyszín, kulönlegesen nem az első alkalomra valo, de azért mégiscsak olyan film, amiről utánna hosszú ideig lehet majd sztorizgatni, plussz annak a lánynak, akit barátnőmnek választanék, lenne elég humorérzéke, és nemsértődne meg, ha nem valami cs˜öpögős romantikus filmre vinném. Ez a film lehető legtöbbször használja ki a 3D adta lehetőségeket, és ha valahogy, hát így, ebben a formában tényleg egészen más horrort nézni.

Milyen volt a bányában dolgozni? Ijezgettétek egymást?

Néhányszor a frászt hoztuk a gyanútlanabb stábtagokra! Félelmetes hely, tök sötét, és míg odakinn kellemes nyári meleg volt, lenn a bányában legalább húsz fokkal hidegebb volt. Elég nehéz volt megszokni. Ráadásul a plafonrol denevérek logtak egészen addig mozdulatlanul, míg a közelukbe nem értunk. akkor aztán elkezdtek őrul modjára repkedni, és alaposan ránk ijesztettek.

A rajongoid bizonyára örömmel látnának valami romantikusabb szerepben is...

Volt már pár szexis jelenetem - az nem elég?

Nem egészen... De ha már itt tartunk, emlékszel az első filmes csokodra?

Igen, az Eletunk napjai c. sorozat szereplőválogatásán kellett előadnom Christie Clarkkal. Végul a tesoját alakítottam a filmben, de ő azzal nyugtatott, hogy nem a bénán előadott smaci kiatt alakult így.

Milyen volt életed első csokja?

Hetedikes voltam, és a karácsonyi sulibulin esett meg. Tudtam, hogy az utolso számot játsza a DJ, és nemlessz több esélyem, ha most elszalasztom. Az összes bátorságomat összeszedtem, és megcsokoltam a lányt, aki másnap szakított velem. talán túl messzire mentem.

 

 

 

 

 

 

Forrás: IM