Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A világ legszexisebb szellemirtoi,Jared Padalecki és Jensen Ackles a valo életben legalább annyira lehengerlok,mint az Odaát c. sorozatukban!

 

Mindig a jo oldalon áltatok,mint az Odaátban?

Jensen:A,dehogy!En átkozottul komisz kolyok voltam!A haverjaimmal egyutt válogatott csibészekkel kínoztuk a kornyék lakoit.Volt,hogy betortunk egy-egy ablakot,és még az is elofordult,hogy elloptunk egy teniszfelszerelést!Naná,hogy lebuktunk,és szobafogság lett a vége!

Jared:En talán egyszer csentem el valami aproságot,úgyhogy amator voltam Jensenhez képest.A legnagyobb húzásom az volt,hogy egy barátommal megprobáltunk piát lopni,de ez kiskoruaknak számára szigorúan tilos Amerikában,és az eladok komolyan is veszik a torvény betartását.Mi persze cselesek voltunk,elbújtunk egy polc mogott,és megittunk egy egész uveg vodkát.Mondanom sem kell,hogy azonnal fejunkbe szált,és szinte négykézláb másztunk ki az uzletbol!

 

Milyen a noideálotok?Van olyan híresség,akiért rajongtok?

Jared:Leia hercegno a Csillagok háborújábol!Foleg az a jelenet foglalkoztatta,amikor abban a szexis cuccban van Jabba elott!Aztán Jennifel Love Hewitt!Az elso no,akiért totálisan odavoltam!16 éves koromban volt rola egy oriási poszterem,amit még a szobám festésekor sem voltam hajlando levenni a falrol!

Jensen:Nekem nincs ideálom,egyszeruen csak szeretem a kedves,jo humorú,álluroktol mentes lányokat.Oké,Ashley Judd nekem is bejott!

 

Hogyan kezdodik a napotok?Vannak bevetett szokásaitok,amikhez ragaszkodtok?

Jensen:Naná!Az elso dolog,hogy elhallgattatom a csorgoorat,majd rogton ezután átfordulok a másik oldalamra,és tovább alszom!

Jared:Minden reggel futni megyek,kb.egy orát futok.Ha kihagynám,egész nap olyan lennék,mint egy használt mosogatorongy!

 

Mik azok a dolgok,amiktol sohasem válnátok meg?

Jared:A mobilom,a kutyám és a barátnom.Nem feltétlenul ebben a sorrendben!

Jensen:No comment!

 

Az Odaát már túl van a második évadon is.Nem unjátok még?

Jared:Dehogy unjuk!Minden rész tartogat kihívásokat,és rengeteget tanulunk a forgatások során.Erdekes visszanézni az elso évad részeit,olyankor elgondolkodunk,hogy mennyi mindent lehetett volna jobban csinálni.

 

A sorozatban nagyon jol kijottok egymással.Igy van ez a valoságban is?

Jensen:Igen.Ez nagyon fontos!Elképzelhetetlen lenne egy ilyen hosszú sorozaton dolgozni rgy olyan emberrel,akivel nem jovok ki.

Jared:Az eddig leforgatott kb.40 epizod során talán egyszer veszekedtunk,de az sem volt túl komoly.

Jensen:Szeretjuk ugratni egymást,és bevallom,hogy általában én kezdem a piszkálodást.Jared persze nem hagyja annyiban,o is beszologat nekem,de csak viccelodunk.

Jared:Mintha testvérek lennénk!Ráadásul hasonlo az érdeklodési korunk,hasonlok a hobbijaink.Sokat logunk egyutt forgatáson kívul is.

 

Zavar,ha a magánéletetekrol faggatnak?

Jensen:Rettenetesen zavar!Igyekszunk nem komolyan venni,amikor butaságokat állítanak rolunk,de ez sajnos nem mindig jon be.Nem is értem,hogy miért érdekli az embereket az,hogy egy vadidegen ficko kivel randizik,hogyan él stb.!

Jared:A másik,amivel ki lehet kergetni minket s világbol,az a valoságshow-mánia.Tobbnyire unalmas másodbeli sztárocskák szorulnak rá arra,hogy belemenjenek,hogy kamerák rogzítség minden pillanatukat.

 

Sohasem fordult meg a fejetekben,hogy kompromisszumot kottok a siker érdekében?

Jensen:Nem!Pedig volt rá példa,hogy probáltak behálozni.Szerintem minden színész karrierjében vannak nehéz pillanatok,de aki igazán komolyan veszi azt,amit csinál,és keményen hajt,annak elobb-utobb bejon a nagy siker.

 

 

 

 

Forrás:IM