Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A sorozatrol:

 

Amikor Sam csecsemő volt, és Dean 4 éves, édesanyjukat Mary-t meggyilkolják, 1983 november 2.án (a katolicizmusban a halottak napja).John, a fiúk édesapja, arra utasította Dean-t hogy minél hamarébb vigye ki öccsét a házbol.A házat egyre jobban lepték el a lángok, de John elszántan probálta megmenti feleségét.

 

Amikor John megtudta, hogy egy démon felelős Mary halálláért, ellepte a megszálotság, és kétségbeesetten rpobálta megkeresni a démont. De hiába. Amikor a fiúk felnőttek akkor szintén vadásztak a démon ellen apjukkal egyutt.De Sammy-nek nemtetszett ez az élet, ezért jelentkezett a Stranford egyetemre.Dean egy nap felbukkan azzal a hírrel, hogy az apjuk eltunt egy vadászat során.Igy hát Sam beleegyezik, hogy megkeresik John-t.

Ezekután Sam visszautasítja bátyja további hívását, hogy keressék apjukat, és hogy démonokra vadásszanak.Sammy inkább a hazautat választotta.

Amikor Sam visszamegy, barátnőjét, Jessicát, a plafonon találta vérző hassal, és Jessicát is, csak úgy mint édesanyját, lángok vették körul.Dean kimenti öccsét a lángok közul, és Sam úgy dönt, megkeresik a démont.

Igy a Winchster-testvérek elindultak John keresésére.